Wie zijn wij

Wij zijn Peter en Anneke, De hondenopvang en de uitlaatdienst is eigenlijk ontstaan uit een hobby. Doordat we dit in huiselijke sfeer doen, is er daardoor altijd iemand aanwezig

Door de liefde en de interesse voor de dieren en na diverse opleidingen in de dierenbranche zoals: dierenverzorging, gedragstherapie bij o.a. Geert Debolster, Dr. Ian Dunbar, Victoria Stilwell…. Hondentraining, hondengenetica ect. Is Dog’s Barrel uitgegroeid. We zijn een klein bedrijfje met vakbekwaamheid, die met liefde voor uw honden zorgt. Regelmatig is er toezicht van Dierenwelzijn en controle van een dierenarts. Tevens zijn we ook lid van een vakorganisatie HOKAPE Vlaanderen.

Onze missie is uw huisdier een leuke aangename vakantie te bezorgen. Dit bereiken wij onder andere door onze gasten een comfortabel en huiselijk onderkomen te bieden. Honden zijn roedeldieren dus kunnen ze de vakantie dan ook al spelend met passende soortgenootjes doorbrengen. We nemen daarom sociale honden aan.

Kortom we doen er alles aan om uw hond zo goed mogelijk te verzorgen en een leuke vakantie te bieden.

Algemene info:

Dog’s Barrel is een huiselijke, hondenopvang in een privé woning.

Onze plaatsen in de opvang zijn beperkt. Zodat we iedereen de nodige aandacht kunnen geven.

Door onze kleinschaligheid werken we niet met stagairs of jobstudenten. Aanvragen voor een stageplaats of een vakantiejob worden daarom niet beantwoord.

wij danken u voor het begrip

Laatste nieuws

Update Juli en Augustus...