Hondenhotel

Over het hondenhotel:

Voorop staat natuurlijk dat uw hond het bij ons naar zijn zin heeft en zijn roedel (baasjes, gezin…) niet mag missen. Wij doen dit op de best denkbare manier en dit is uw hond een plaatsvervangende roedel te bieden. Honden worden in groepjes ingedeeld, die qua grootte en karakter bij elkaar passen. Bij ons kunnen honden zich gewoon lekker uitleven.

U zal misschien merken dat uw hond na zijn vakantie moe, maar zeer voldaan terug met u huiswaarts keert.

Muziek en TV:

Bij ons is er continu gezellige muziek of een tv is aan. Dit bied iets vertrouwds en blijkt een positieve werking op onze gasten te hebben.

Pups en vakantie:

Bij de meeste hondenpensions nemen deze om verschillende redenen geen puppy’s aan. Wij merken vaker dat de baasjes het zielig en vervelend vinden, om hun puppy ergens onder te brengen. Wij begrijpen dat u het moeilijk vindt maar eigenlijk is dit een goede investering in hun opvoeding en socialisatie en bovenal ze vinden het nog erg leuk ook. De pups staan nog overal voor open en kan bij ons allerlei nieuwe ervaringen opdoen, maar vooral het belangrijkste Socialiseren met zijn/haar nieuwe vriendjes.

Proefperiode:

Afhankelijk van het ras of omschrijving van de hond willen we een nieuwe logee soms eerst op proef hebben. Zo kunnen we bekijken of we deze gast een leuke vakantie kunnen bezorgen. Ook sommige baasjes vinden het prettig om hun hond eerst op proef te laten komen en dit is natuurlijk geen probleem.

Een dag is hiervoor net iets te kort en adviseren dan ook om de hond in de ochtend te brengen en de volgende ochtend of avond weer op te halen.

In het weekend is het altijd iets drukker i.v.m. wisselingen in de roedel, een proefperiode in het weekend is daarom niet aan te raden. Dit kan verder buiten de schoolvakanties het hele jaar door.

Helaas niet voor iedereen:

We streven er naar elke hond een aangename vakantie te bezorgen. Dit bereiken we met name door met elke logee een goede roedel op te bouwen. Sommige honden zijn minder geschikt of vinden het gewoon niet leuk om in aanwezigheid van andere honden te vertoeven.

Laatste nieuws

Update Juli en Augustus...