Medicatie en vaccinatie:

Medicatie:

Het is voor ons geen probleem wanneer uw hond medicatie nodig heeft. We hebben de medicatie het liefst in de originele verpakking en maken zelf een toedieningsschema voor tijdens zijn verblijf. Als een huisdier medicijnen en/of (voedings-) supplementen gebruikt dan vragen we alleen een kleine bijdrage in de medische kosten van € 2,50 per dag.

Vaccinaties:

Elke hond die komt logeren moet natuurlijk geldige vaccinaties hebben. M.a.w. de herhaling op de datum in het paspoort mag niet verlopen zijn en indien verlopen minimaal 14 dagen voor aanvang van het verblijf toegediend zijn.

LET OP:  Hiermee bedoelen we de zogenaamde cocktail enting en niet de Rabiës vaccinatie

Daarbij moet elke logee gevaccineerd zijn tegen kennelhoest, op welke manier(en) laten we over aan het advies van uw dierenarts. Deze entingen moeten minimaal 14 dagen voor aanvang van het verblijf gegeven zijn.

Zonder de juiste vaccinaties zullen we de gast moeten weigeren. Twijfelt u of uw huisdier de juiste entingen heeft, is het beter effen te rade te gaan bij uw dierenarts.

Alle gasten moeten ontwormd en behandeld zijn tegen vlooien, dit mag met een vlooienband zijn maar de kans is wel aanwezig dat deze kapot gaat.

Laatste nieuws

Update Juli en Augustus...