In- en uitchecken

Komen brengen:

Zeker wanneer uw hond voor de eerste keer komt logeren, adviseren wij om hem ’s ochtends te brengen op deze manier heeft uw hond een hele dag om aan zijn roedel, de omgeving te wennen. Ook wij hebben dan de tijd om kennis te maken met onze nieuwe gast.

Voor de rust van de gasten die al bij ons verblijven, maar vooral om het afscheid en het wennen zo goed en snel mogelijk te laten verlopen loopt u niet mee naar buiten, maar neemt u afscheid binnen. Dit is voor sommigen mensen misschien vervelend maar het dient in het belang van uw hond en de andere logeetjes en dit is dan terug in iedereen zijn belang.

Voor iedere hond die komt logeren hebben we het paspoort nodig met de daarin genoteerde en geldige inentingen.

Tijdens het verblijf:

We begrijpen dat u benieuwd bent hoe uw huisvriend(in) de logeerpartij precies ervaart. U mag dan ook gerust contact met ons opnemen.

Telefonisch lukt dit niet, maar u kunt dit doen door een Whats App of een sms te sturen (behalve op zon- en feestdagen).

We beantwoorden uw bericht 1x per week

Terug ophalen:

Bij het ophalen zijn onze logeetjes vaak een beetje moe van het spelen met de andere gasten en 4

Gun uw hond deze rust en wij adviseren de eerste twee dagen na het verblijf geen inspannende dingen te ondernemen. Heeft u na het logeren van uw huisdier nog vragen, suggesties, een positief gevoel, laat ons dat dan weten.

Wassen:

Bij ons kunt uw hond laten wassen en föhnen voordat hij terug naar huis gaat. Ondanks onze zorgen voor een optimale reinheid maakt uw hond in een roedel zich altijd vuiler dan bij u thuis. Wij leveren daarom op verzoek, uw hond graag gewassen, geföhnd en geborsteld aan u af. Voor de prijzen kunt u kijken bij tarieven.

Laatste nieuws

Update Juli en Augustus...